середа, 2 вересня 2015 р.

Англійська в Києві від Кличка

Київська група - не пропустіть такої можливості!!!
реєструйтеся!!!
http://www.kyivcapitalenglish.org/

Безкоштовні курси англійської мови – проект Київської міської державної адміністрації та мера міста Києва Віталія Кличка.  Заняття з англійської мови будуть проходити у кожному з 10 районів міста Києва в будівлях районних адміністрацій 2-3 рази на тиждень.   Перший семестр розпочнеться 14 вересня та триватиме 2 місяці. Курси першого семестру розраховані на людей, яким вже 
виповнилось 18 років та які мають початковий рівень англійської мови (рівня А-1 та А-2 за загальноприйнятою європейською системою). 

Реєстрація на участь в курсах відбувається виключно через веб-сайт до 09.09. Кандидати на навчання повинні будуть пройти вхідний тест на рівень володіння англійською мовою для ефективного формування груп. Партнерами проекту є Посольство США в Україні, Британська Рада в Україні, школа англійської мови Speak Up та Cambridge Assessment. Додаткові курси також надаватимуться Поліції міста Київ та співробітникам КМДА.

Розклад занять:
Заняття будуть тривати 1 годину для кожної з груп. Кожен кандидат повинен буде вибрати один з варіантів розкладу протягом 2-х місяців навчання - 15:00, 16:30 чи 18:00

Групи рівня А-1: понеділок, середа, п’ятниця  
Групи рівня А-2: вівторок, четвер

Якщо студент не з’являється на заняття більше 2-х разів підряд, такий учень буде виключений з проекту та на його місце буде запрошений інший.

1 коментар:

  1. Я мотивувала себе тільки коли почала займатися з викладачем, носієм мови. Для новачків, мені здається, починати потрібно з цього. Іноді ще переглядаю тут в блозі https://englishpapa.com/, актуальну інфу з вивчення англійської мови.

    ВідповістиВидалити